Ekko
Vårt daglige brød (4:6): Glutenmysteriet
Vårt daglige brød (4:6): Glutenmysteriet
Vårt daglige brød (4:6): Glutenmysteriet
Hør episoden31 min
- Kategori:
- Nyheter
- Format:
- Podkast
- Lengde:
- 31 min
- Dato:
- 8. januar 2021
Andre har også hørt
- januar 202113 episoder
- Ingrid er en av flere som er ensomme under pandemien. Men hun har erfart ensomhet lenge før koronaen kom. Laget av: Rikke EckhoffEnsomhet trenger ikke være farligEnsomhet trenger ikke være farligIngrid er en av flere som er ensomme under pandemien. Men hun har erfart ensomhet lenge før koronaen kom. Laget av: Rikke Eckhoff17 min
- Øystein tar en enkel DNA-test for å finne ut hvor slekten hans kommer fra, men får sitt livs overraskelse. Laget av: Vibeke RøiriJeg har kanskje 100 halvsøskenJeg har kanskje 100 halvsøskenØystein tar en enkel DNA-test for å finne ut hvor slekten hans kommer fra, men får sitt livs overraskelse. Laget av: Vibeke Røiri22 min
- Er det egentlig trygt å vaksinere barna våre? Og hvordan bør vi snakke med de minste om korona?Ekkos spørretime om barn og koronaEkkos spørretime om barn og koronaEr det egentlig trygt å vaksinere barna våre? Og hvordan bør vi snakke med de minste om korona?56 min
- Staten mener Guri er så psykisk syk at de kan tvinge henne til å ta medisin. Hun er uenig. Og går til sak. Laget av: Rikke EckhoffGuris kamp mot tvangGuris kamp mot tvang Staten mener Guri er så psykisk syk at de kan tvinge henne til å ta medisin. Hun er uenig. Og går til sak. Laget av: Rikke Eckhoff17 min
- Mange vil bo langt unna eksen når forholdet ryker. Andy gjorde det motsatte. Han flyttet inn hos ekskona og hennes nye mann. Laget av: Vibeke RøiriTre foreldre under samme takTre foreldre under samme takMange vil bo langt unna eksen når forholdet ryker. Andy gjorde det motsatte. Han flyttet inn hos ekskona og hennes nye mann. Laget av: Vibeke Røiri22 min
- Når er drikking bra for oss? Laget av Lise BorchgrevinkLykkepromillenLykkepromillenNår er drikking bra for oss? Laget av Lise Borchgrevink23 min
- Tre bakerier fôrer Norge. Er det ikke plass til fler rundt norske frokostbord? Laget av: Kristin MoksnesVårt daglige brød (6:6): Hva er i et brød?Vårt daglige brød (6:6): Hva er i et brød?Tre bakerier fôrer Norge. Er det ikke plass til fler rundt norske frokostbord? Laget av: Kristin Moksnes28 min
- Best brød fra maskin eller fra menneske? Hvem vet hva maskinen kan putte i deigen... Laget av: Kristin MoksnesVårt daglige brød (5:6): Bakeren er tilbakeVårt daglige brød (5:6): Bakeren er tilbakeBest brød fra maskin eller fra menneske? Hvem vet hva maskinen kan putte i deigen... Laget av: Kristin Moksnes27 min
- Gener eller vaner - hva gjør oss avhengige? Laget av: Kaja FrøysaHva er avhengighet? (2:2)Hva er avhengighet? (2:2)Gener eller vaner - hva gjør oss avhengige? Laget av: Kaja Frøysa29 min
- Fler og fler blir glutenintolerante. Sånn helt plutselig, etter å ha hatt korn i kosten i 10.000 år? Laget av: Kristin MoksnesVårt daglige brød (4:6): GlutenmysterietVårt daglige brød (4:6): GlutenmysterietFler og fler blir glutenintolerante. Sånn helt plutselig, etter å ha hatt korn i kosten i 10.000 år? Laget av: Kristin Moksnes31 min
- Nystekt brød er mat for guder! Nå når surdeigsbrød er blitt hipt, blir vi vel en brødspisenasjon igjen? Laget av: Kristin MoksnesVårt daglige brød (3:6): BrødbakeboomVårt daglige brød (3:6): BrødbakeboomNystekt brød er mat for guder! Nå når surdeigsbrød er blitt hipt, blir vi vel en brødspisenasjon igjen? Laget av: Kristin Moksnes26 min
- Til slutt innså Jeanette at hun var hekta på heroin. For avhengighet forbindes vel ikke med livstrivsel? Laget av: Kaja FrøysaHva er avhengighet? (1:2)Hva er avhengighet? (1:2)Til slutt innså Jeanette at hun var hekta på heroin. For avhengighet forbindes vel ikke med livstrivsel? Laget av: Kaja Frøysa15 min
- Norge har aldri vært selvforsynt med korn, og mesteparten av norsk korn havner i trau og ikke på fat. Er det sånn det skal være? Laget av: Kristin MoksnesVårt daglige brød (2:6): Kornåkrene som forsvantVårt daglige brød (2:6): Kornåkrene som forsvantNorge har aldri vært selvforsynt med korn, og mesteparten av norsk korn havner i trau og ikke på fat. Er det sånn det skal være? Laget av: Kristin Moksnes25 min