- Kategori:
- Humor og prateprogram
- Format:
- Radioprogram
- Lengde:
- 1 t 54 min
- Dato:
- 26. januar 2019
- Programleder
- Kari Slaatsveen
- Gjest
- Cathrine Pryser
- Reidar Harjo
- Steinar Madsen
- Bjørnar Sjøvik
- Helge Timland
- Produsent
- Henriette Aurtande
- Researcher
- Ingrid Torjesen
- Redigerer
- Hans-Ole Hummelvoll
Andre har også hørt
- januar 20194 episoder
- Denne lørdagen tilbringes i badstua. Kari inviterer gjester inn i 70 varmegrader, hvor de åpner opp og puster ut. Isbadere, leger, kvener og badstuentusiaster fra det ganske land deler sine erfaringer og historier fra saunaen. Og kanskje blir det et direktesendt isbad eller to?26. januar 201926. januar 2019Denne lørdagen tilbringes i badstua. Kari inviterer gjester inn i 70 varmegrader, hvor de åpner opp og puster ut. Isbadere, leger, kvener og badstuentusiaster fra det ganske land deler sine erfaringer og historier fra saunaen. Og kanskje blir det et direktesendt isbad eller to?1 t 54 min
- Denne vinterlørdagen er viet til sofaen. Er sofakos bra for forholdet? I hvor mange århundrer har vi egentlig ligget på sofaen? Hvordan ser den perfekte sofaen ut? Hvor lang er verdens lengste sofa? Hva om du ligger på sofaen mot din vilje? Og hvordan skal vi unngå å få dårlig samvittighet når vi først unner oss litt sofatid?19. januar 201919. januar 2019Denne vinterlørdagen er viet til sofaen. Er sofakos bra for forholdet? I hvor mange århundrer har vi egentlig ligget på sofaen? Hvordan ser den perfekte sofaen ut? Hvor lang er verdens lengste sofa? Hva om du ligger på sofaen mot din vilje? Og hvordan skal vi unngå å få dårlig samvittighet når vi først unner oss litt sofatid?1 t 54 min
- På lørdager bruker vi gjerne litt ekstra tid på middagen. Hva er det vi koser oss med i dag? Og hva skeiet vi ut med før i tiden? Hva er greia med lørdagspizza med kjøttdeig og løk? For ikke å snakke om lørdagsgrøten! I dag brukes lørdagslivet til lørdagsmaten.12. januar 201912. januar 2019På lørdager bruker vi gjerne litt ekstra tid på middagen. Hva er det vi koser oss med i dag? Og hva skeiet vi ut med før i tiden? Hva er greia med lørdagspizza med kjøttdeig og løk? For ikke å snakke om lørdagsgrøten! I dag brukes lørdagslivet til lørdagsmaten.1 t 54 min
- Nytt år - nye muligheter - ny og bedre meg. I dag brukes lørdagslivet til å forsøke og holde på nyttårsforsettene. Klarer vi å holde oss på matta? Og er det egentlig så farlig om vi ikke gjør det?5. januar 20195. januar 2019Nytt år - nye muligheter - ny og bedre meg. I dag brukes lørdagslivet til å forsøke og holde på nyttårsforsettene. Klarer vi å holde oss på matta? Og er det egentlig så farlig om vi ikke gjør det?1 t 54 min